Езикова ваканция в Англия - лято 2015

Лятна езикова ваканция в Англия с придружител от Максимум

ST LAWRENCE COLLEGE
ГРАД РАМСГЕЙТ, ЮГОИЗТОЧНА АНГЛИЯ

НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА СЕ ОБУЧАВАТ В ЕЛИТЕН АНГЛИЙСКИ КОЛЕЖ, НАМИРАЩ СЕ НА ЧАС ОТ ЦЕНТЪРА НА ЛОНДОН.

CHURCHILL HOUSE
е едно от най-престижните езикови училища за обучение по английски език във Великобритания. Всяка година организира летни езикови курсове за деца, които съчетават учебните занимания с полезни социални и културни мероприятия. По този начин децата не само учат английски език, но и се потапят в типичната британска атмосфера и начин на живот.
В резултат на успешно сътрудничество МАКСИМУМ е акредитиран представител на CHURCHILL HOUSE.
St Lawrence College е един от десетте езикови центрове на Churchill House, разположени в различни точки на Великобритания. Churchill House има дългогодишен опит и установени традиции в преподаването на английски език, акредитиран е от Британски Съвет за преподаване на английски като чужд език и е една от най-престижните езикови школи във Великобритания.

Местоположение
Рамсгейт е живописен крайморски град на Югоизточното крайбрежие на Англия. Разполага с дълга плажна ивица и предлага разнообразни забавления като кино, боулинг, езда, сърф и др. Градчето е едно от най-слънчевите на Острова и е идеално място за комбиниране на езиков курс с лятна ваканция. Рамсгейт се намира в графство Кент, което е известно като „Градината на Англия“. В близост са забележителности като историческите градове Кентърбъри, Бродстеърс и Сендуич. Столицата Лондон е на около час от Рамсгейт.
Сградата на St Lawrence College е със забележителна архитектура от Викторианската епоха. Училището разполага с 19 хектара зелени площи и спортни терени и е спокойно и безопасно място.

Обучение по английски език
Програмите по английски език са водени от квалифицирани и опитни британски преподаватели и включват 15 учебни часа седмично. Групите са от максимум 15 ученика с цел индивидуален подход към всеки обучаващ се.

Настаняване
St Lawrence College предлага настаняване в двойни стаи или стаи с няколко легла, като учениците се насърчават да съжителстват с деца от други националности, защото това е най-добрият начин за сприятеляване и комуникиране на английски. Децата са надзиравани от педагози и възпитатели през цялото време на престоя си.

Мероприятия и база
Учебните стаи са модерно оборудвани. Колежът разполага с отлична обновена спортна база, където децата могат да избират между крикет, хокей, футбол, волейбол, билярд, тенис на маса, огромен плувен басейн, тенис на корт, бадминтон, фитнес зала. St Lawrence College предлага на своите ученици и разнообразни социални и културни мероприятия като танци, театър, арт студио, модно шоу, крайбрежни разходки, спортно ориентиране, пазаруване и много други забавления.

В програмата на St Lawrence College са включени една полудневна и една целодневна екскурзия всяка седмица. Полудневни екскурзии се правят до замъка Доувър и Римският музей в Кентърбъри, а целодневните екскурзии са до Оксфорд и Лондон и множеството забележителности, които столичният град предлага.

summer england2014pics

Специално за учениците на училища „Максимум“ Churchill House предлага едноседмична и двуседмична програма в St Lawrence College, като учениците ще бъдат придружавани от преподавател на МАКСИМУМ.

ПРОГРАМА ПЕРИОД ЦЕНА*
Едноседмичен курс 09.08-16.08.2015 £720
Двуседмичен курс 02.08-16.08.2015 £1320

*При внасяне на депозит от £ 250 до 10.01.2015 г.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

  • 15 учебни часа английски седмично
  • настаняване на пълен пансион
  • програма с културни
  • спортни и социални мероприятия
  • една полудневна и една целодневна екскурзия на седмица
  • трансфер от и до летище
  • придружител от училища Максимум


КАК ПРОТИЧА ЕДИН ДЕН?

08:00-08:45 Закуска
09:00-12:30 Обучение по английски (с 2 почивки х15мин.)
12:30-14:00 Обяд
14:00-17:30 Следобедни занимания и/ли спорт
17:30-20:00 Вечеря
20:00-22:00 Вечерни занимания и развлекателна програма
22:00-22:30 Гасене на осветлението и лягане

СНИМКИ ОТ ЕЗИКОВ ЛАГЕР В АНГЛИЯ 2014 МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК