„Скъпи дядо Коледа, бих искала това училище да си остане най-хубавото на света, защото тук научих много!”
писмо от Цветелина, пуснато в коледната поща на Максимум


Доволна съм, че имах удоволствието да бъда част от "Максимум". Научих много неща, с които смятам да продължа да се занимавам. Мария Добчева е чудесна преподавателка, без която нямаше да се справим! Продължавам да уча английски език с удоволствие! Поздравления към целия екип! Чудесни сте!!!"
мнение на курсист в Максимум


"Много ми харесва преподаването, обстановката и преподавателите в "Максимум"! Смятам да продължа обучението си при Вас!"
анонимно мнение в пощата на Максимум


"Чудесни сте всички от "Максимум"! Продължаваме напред към следващото ниво!"
анонимно мнение в пощата на Максимум


"Курсът по английски език беше страхотен. Научих много неща. Материалът беше обяснен подробно и разбираемо. Г-жа Добчева е страхотна!"
анонимно мнение в пощата на Максимум


"Преподаването не е само професия - то е изкуство. Аз бях щастлива да бъда обучавана от изключителни професионалисти, от енергични, млади хора, които са съумяли да превърнат изучаването на английския език в истинско удоволствие. Благодарна съм за тяхната отзивчивост и внимание, защото повече от всичко друго учителят трябва да бъде добър човек."

Велислава Карагенова,
преподавател по пиано в АМТИИ - Пловдив


 Максимум най-силно впечатление ми направиха преподавателите. Те са изключително ерудирани, с индивидуално отношение към всеки курсист и са винаги готови да отговорят на въпроси и обясняват неща които ни вълнуват. Аз и занапред ще поверя моето обучение на тези преподаватели, защото съм сигурен, че благодарение на тях ще усвоя всички умения от които се нуждая."

Иван Карадимов, банкер


"Попаднах на една школа, организирана с интелект и професионализъм. "Максимум" предлага комфортни условия в залите, малък брой курсисти, чудесни учебници, професионалисти обучаващи и не на последно място - достъпни цени."

Таня Русева, преподавател по физика


"Изненадан съм, че тук намерих приятели, които ми помогнаха да науча много."

Владимир Паскалев, икономист


"Времето е най-ценното нещо. Максимумът - за минимум време."

Камен Коларов, тв журналист