Езикова ваканция в Чърчил Хаус за възрастни

Летни езикови курсове по английски за възрастни в Чърчил Хаус

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ В ЕДНО ОТ НАЙ-РЕНОМИРАНИТЕ ЕЗИКОВИ УЧИЛИЩА ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И ВАКАНЦИЯ В ИСТОРИЧЕСКИЯ КРАЙМОРСКИ ГРАД РАМСГЕЙТ

Churchill House в крайморския град Рамсгейт е с репутация на едно от най-добрите целогодишни училища по английски език във Великобритания. През летните месеци Churchill House предлага разнообразни езикови курсове за възрастни. Програмите комбинират учебни занимания и полезни мероприятия като посещение на театри, мюзикъли, винарни, голф, боулинг, караоки, екскурзии до Лондон, Стоунхендж, Оксфорд, Кеймбридж, къщата на Дикенс и много други.

Churchill House предлага настаняване в приемно семейство.

Дата на започване
на курса 

Цени 
на седмица
Програма
с екскурзии 

23.06, 30.06, 07.07,
21.07 и 28.07

£350

£395

04.08, 11.08 и 18.08

£310

£355

*На курсистите на „Максимум“ се предоставя възможност за едноседмичен курс от 18.08.2013г.

Програмата с екскурзии включва две екскурзии на седмица (една през уикенда и една през седмицата)
По избор: Интензивни курсове с 20 и 25 учебни часа на седмица, стартиращи на 30.06 и 28.07. Допълнително заплащане – съответно £35 или £70 седмично. 
Цените на седмица по-горе включват: 15 учебни часа седмично, закуска и вечеря, настаняване в двойна стая в семейство и социални мероприятия в Evening Clubroom. Ако желаете самостоятелна стая, се заплаща допълнително £10 на седмица, а за включен обяд - £25 на седмица.
Трансфер летище: от летище Heathrow или Gatwick, Лондон – £120 общо в двете посоки. 

Лятна езикова ваканция в Чърчил Хаус 

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
   Рамсгейт е живописен крайморски град на Югоизточното крайбрежие на Англия. Разполага с дълга плажна ивица, атрактивен яхт-клуб и пристанище, функциониращо от 18-ти век. Градчето е едно от най-слънчевите места на Острова и е идеалното място да прекарате лятна езикова ваканция. Рамсгейт се намира в графство Кент, което е известно като „Градината на Англия“. В близост са забележителности като историческите градове Кентърбъри, Бродстеърс и Сендуич. Столицата Лондон е на по-малко от 2 часа. Churchill House се намира на самия морски бряг, в непосредствена близост до плажа. Основано през 1971 година, с дългогодишен опит и установени традиции в преподаването на английски език, училището е акредитирано от Британски Съвет за преподаване на английски като чужд език и е една от най-престижните езикови школи във Великобритания.

ПРОГРАМИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК
   Churchill House предлага програми от 2 до 10 седмици, водени от квалифицирани и опитни британски преподаватели. Основните курсове са по 15 учебни часа на седмица – 3 часа на ден от понеделник до петък. Курсистите, които изберат датите 30.06 или 28.07 могат да се включат в интензивен курс от 20 или 25 учебни часа. Програмите са идеални за курсисти, които желаят да комбинират лятната си почивка с подобряване на знанията си по английски език. Със сутрешни учебни часове и разнообрази следобедни и вечерни занимания, летните езикови курсове на Churchill House осигуряват еднакво добри познания както по езика, така и относно британската култура. 

НАСТАНЯВАНЕ
   Приемните семейства, където се настаняват курсистите на Churchill House, са внимателно подбрани. Училището избира за своите гости не само чисти и подредени домове, но и приятелски настроени и позитивни приемни семейства. Настаняването включва закуска и вечеря през седмицата, както и обяд през уикенда. Може да се обядва в столовата на Churchill House (срещу допълнително заплащане от £25 на седмица) или в друго заведение в града.

МЕРОПРИЯТИЯ 
   Churchill House предлага богата програма от занимания за свободното време. Механа Churchill и собственият английски пъб на училището приветстват както курсистите, така и местните хора. Тези места са чудесна възможност да практикувате своя английски език в приятелска обстановка. На разположение са и клуб в същата сграда, който предлага храна и вечерни забавления. Можете да видите много и интересни неща в и извън училището. Часовете по английски за възрастни са сутрин, като така следобедите остават свободни за социална програма и разглеждане на различни забележителности в Рамсгейт и околността. Освен всичко това ще имате възможност да посетите десетки места според Вашите интереси и предпочитания: посещение на музеи и галерии, балет, лондонски мюзикъли, театър, каране на велосипеди, разходка с лодка, голф, боулинг, караоки, посещение на винарни, екскурзии до Лондон, Кентърбъри, Брайтън, Оксфорд, Кеймбридж, Уиндзор и т.н. 

Лятна езикова ваканция във Великобритания

ЛЯТНА ЕЗИКОВА ВАКАНЦИЯ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО
   Churchill House предлага езиков курс за деца 10-17 г. в същия град. Възможността да комбинирате обучението по английски на вас и вашето дето с приятни съвместни занимания като плаж и екскурзии е чудесен начин на прекарате едно незабравимо лято! За повече информация, заповядайте в офиса на „Максимум“ в Пловдив на ул. "Цар Асен" 10.