Езикова ваканция в Англия - лято 2016

Лятна езикова ваканция в Англия с придружител от Максимум

ЛОНДОН, КРОЙДЪН

НАЙ-ДОБРОТО МЯСТО ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА СЕ ОБУЧАВАТ В ЕЛИТНО БРИТАНСКО УЧИЛИЩЕ, НАМИРАЩО СЕ НА МИНУТИ ОТ ЦЕНТЪРА НА ЛОНДОН

CHURCHILL HOUSE е едно от най-престижните езикови училища за обучение по английски език във Великобритания. Всяка година организира летни езикови курсове за деца, които съчетават учебните занимания с полезни социални и културни мероприятия. По този начин децата не само учат английски език, но и се потапят в типичната британска атмосфера и начин на живот.
В резултат на успешно сътрудничество МАКСИМУМ е акредитиран представител на CHURCHILL HOUSE.

Специално за учениците на училища Максимум Churchill House предлага едноседмична и двуседмична програма в Royal Russell School, като учениците ще бъдат придружавани от преподавател на МАКСИМУМ.

ПРОГРАМА ПЕРИОД ЦЕНА*
Едноседмичен курс 07.08.-14.08.2016 £790
Двуседмичен курс 31.07.-14.08.2016 £1390

*При внасяне на депозит от £250 до 10.01.2016 г.

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

  • 15 учебни часа английски седмично
  • настаняване на пълен пансион
  • програма с културни, спортни и социални мероприятия
  • една полудневна и една целодневна екскурзия на седмица
  • трансфер от и до летище
  • придружител от училища Максимум

ЕКСЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!! САМО ЗА £50 на седмица: Програма „Опознай Лондон” с включени допълнителни 3 полудневни екскурзии и вечерно мероприятие в ЛондоН

Royal Russell School
е един от десетте езикови центрове на Churchill House, разположени в различни точки на Великобритания. Churchill House има дългогодишен опит и установени традиции в преподаването на английски език, акредитиран е от Британски Съвет за преподаване на английски като чужд език и е една от най-престижните езикови школи във Великобритания.

 МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ  

Кройдън е малко живописно градче в покрайнините на Лондон. В непосредствена близост до столицата, мястото предлага разнообразни забавления, което го прави идеално за комбиниране на езиков курс с лятна ваканция. Кройдън се намира в графство Съри, където са едни от най-известните университети във Великобритания. Централен Лондон е на около 20 минути с метро.
Сградата на Royal Russell School е със забележителна архитектура. Училището разполага със 100 акра зелени площи и спортни терени и е спокойно и безопасно място.

 ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК   
Програмите по английски език са водени от квалифицирани и опитни британски преподаватели и включват 15 учебни часа седмично. Групите са от максимум 15 ученика с цел индивидуален подход към всеки обучаващ се.

 НАСТАНЯВАНЕ   
Royal Russell предлага настаняване в единични, двойни стаи или стаи с няколко легла, като учениците се насърчават да съжителстват с деца от други националности, защото това е най-добрият начин за сприятеляване и комуникиране на английски. Децата са надзиравани от педагози и възпитатели през цялото време на престоя си.

 МЕРОПРИЯТИЯ И БАЗА   
Учебните стаи са модерно оборудвани. Колежът разполага с отлична обновена спортна база, където децата могат да избират между футбол, волейбол, тенис на маса, огромен плувен басейн, тенис на корт, бадминтон, фитнес зала. Royal Russell School предлага на своите ученици и разнообразни социални и културни мероприятия като танци, театър, арт студио, модно шоу, спортно ориентиране, пазаруване и много други забавления.

В програмата на Royal Russell School са включени една полудневна и една целодневна екскурзия всяка седмица. Полудневните екскурзии са до катедралата Кентърбъри и замъка Хевър, а целодневните – до Лондон и Кеймбридж.
Royal Russell School предлага и допълнителни полудневни екскурзии – The London Experience. Това е отлична възможност за децата да се потопят в атмосферата на Лондон, като посетят различни музеи, арт галерии, да се повозят на прочутото London Eye, да се насладят на вечерна разходка и множеството забележителности, които предлага един от най-интересните градове в света.

summer england2016pics

КАК ПРОТИЧА ЕДИН ДЕН?

08:00-08:45 Закуска
09:00-12:30 Обучение по английски (с 2 почивки х15мин.)
12:30-14:00 Обяд
14:00-17:30 Следобедни занимания и спорт
17:30-20:00 Вечеря
20:00-22:00 Вечерни занимания и развлекателна програма
22:00-22:30 Гасене на осветлението и лягане

СНИМКИ ОТ ЕЗИКОВ ЛАГЕР В АНГЛИЯ 2014 МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК
А ТУК МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ АЛБУМА ОТ ЕЗИКОВ ЛАГЕР В АНГЛИЯ 2015