Курсове по английски за ученици от 1-ви до 12-ти клас

Курсовете за ученици в Максимум са целогодишни и са разпределени в няколко възрастови групи:

Курсове по английски език за ученици в 1-ви клас от Максимум - София и Пловдив

Курсове по английски език за ученици в 1-ви клас от Максимум - София, Пловдив и Пазарджик1 клас Програмата Maximum Year 1 е специално разработена за първокласниците с писмено ограмотяване на английски език, модерен интерактивен софтуер и добра граматична и устно-слухова основа.


Целогодишни курсове по английски език за ученици от 2 до 4 клас в Максимум - София и Пловдив


Целогодишни курсове по английски език за ученици от 2 до 4 клас в Максимум - София, Пловдив и Пазарджик2 - 4 клас Програмата Maximum Juniors е за най-малките ученици, които се обучават по четиристепенната система FLY HIGH. Тя включва занимателни текстове, игри, песни, практически и разговорни часове. Уроците са разпределени тематично, чрез коeто се изгражда началната база на основните понятия в английския език + задължително въвеждане на транскрипция и азбука. Диалозите спомагат за въвеждането на децата в комуникацията, с която се развива способността им да общуват свободно. Занимателните упражнения за слушане развиват умението слушане с разбиране, с помощта на които те свикват с мелодиката и интонацията на английския език. Програмата работи успоредно със софтуер, интерактивна бяла дъска и часове с англоговорящ.

Целогодишни курсове по английски език за ученици от 5 до 8 клас в Максимум София и Пловдив

Целогодишни курсове по английски език за ученици от 5 до 8 клас в Максимум - София, Пловдив и Пазарджик5 - 8 клас Програмата Maximum Teens работи по четиристепенната учебна система UPBEAT, съобразена с интересите на съвременните тийнейджъри. Съдържа фото-разкази, проекти и съвременни поп хитове, с помощта на които лесно се усвоява практическият английски език. Специалните комуникативни упражнения стимулират дискусиите и спомагат за усвояване на фразовите глаголи. Текстовете представят съвременната английска и американска лексика. Проектите стимулират себеизявата и провокират креативното мислене на английски език. Акцентира се върху комуникацията чрез устни диалози в групи. Системата предлага и специални упражнения за слушане, както и преговорни разделни тестове, чрез които се затвърждава наученото и се допълва основата. Програмата работи успоредно със софтуер, интерактивна бяла дъска и часове с англоговорящ.

Целогодишни курсове по английски за ученици от 9 до 12 клас в Максимум - София и Пловдив

Целогодишни курсове по английски за ученици от 9 до 12 клас в Максимум - София, Пловдив и Пазарджик9 - 12 клас Програма Maximum High School Students е за гимназиални ученици, които се обучават по шестстепенната учебна система CUTTING EDGE с акцент върху развиването на комуникативните способности чрез многобройни упражнения за разговор. Проверката на писмено заучените думи се извършва с диктовки, подбрани според съответното ниво. Систематично комбинирани упражнения за развиване на 4те основни умения – четене с разбиране, слушане с разбиране, писане и говорене. Интензивно усвояване на съвременната лексика. Дискусионни часове, които, чрез възпроизвеждане на реални ситуации, имитират автентичния английски разговор. Упражнения за интонация и произношение. Засилен игрови елемент, който провокира мисленето на английски език. Всеки учебник от системата CUTTING EDGE съдържа уникален мини речник, в който е включена пълната лексика от съответното ниво. Програмата работи успоредно със софтуер, интерактивна бяла дъска и часове с англоговорящ. Системата дава стабилна граматична подготовка за академичните нива на сертификатите на Кеймбридж.

 

 СНИМКИ ОТ ЗАВЪРШВАНЕ 2012 МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК