Англо-американски център Максимум

anglo-american-center-maximum
Англо-американски център Максимум
е единственият по рода си център в България по отношение на концепция и мисия. В него изучаващите английски език се срещат, за да общуват САМО И ЕДИНСТВЕНО НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК с англоговорящи и помежду си в неформална среда /в кафетерията, на открито, на пикник и др. /. Клубът акцентира върху социалното общуване, а езикът на комуникация е ЕДИНСТВЕНО АНГЛИЙСКИ.  Напълно различна е концепцията на обучението в класната стая: в клуба Вие имате възможността да практикувате „живия” практически английски език с англичани и американци в реална среда с реални ситуации и да срещнете нови приятели, с които да изграждате това общество от хора с Вашите интереси.
Англо-американският център Максимум е елитно общество от хора, които се събират в нашите програми, за да общуват с англоговорящи и помежду си на английски език, да създават нови приятелства, да споделят интересите си, да се срещат с чужденци, с интересни или популярни личности, да развиват креативността си, хобитата си, да преоткриват нови сфери на знания и забавление или да намерят изяви на идеите си. Най-общо казано, целта на програмите е да „пренесат“ Англия и Америка в заобикалящата ни среда, като се потопим в англоезичните традиции, възпитание, интонация, маниери и да се обогатим в англоезичната култура, литература, музика, празници и обичаи.
Англо-американски център Максимум е със засилена културна и социална насоченост, т.е. всички, чиито интереси са свързани с Англия и САЩ по какъвто и да било начин, ще могат да се докоснат до всеки един елемент от тяхната култура, история, обучение и традиции, като се общува на английски език с различни хора – членовете на клуба. По този начин ние създаваме нови образователни възможности и интеркултурни връзки. Програмите са разпределени по възрастови групи и по интереси. Всеки може да бъде член на това общество, като подбере тематично подходящите програми според интересите си.
Моля, потърсете в нашите офиси информация за клубната карта, която Ви дава право станете пълноправен член на англоговорящото общество и да посещавате неограничено всички срещи, събития, семинари, презентации, интервюта, премиери на книги и коктейли, организирани от Англо-американски център Максимум. Членската карта Ви дава различни преференции и отстъпки като член на клуба към Англо-американски център Максимум. Клубната карта се придобива по заслуги или се закупува от офисите на Максимум. Има 4 вида клубна карта : bronze, silver, gold and VIP membership card! За видовете членски карти, както и за различните програми, събития и възможности, които Ви дава членството в Англо-американския център, моля, заповядайте в офиса във Вашия град!