Сертификати

Училища Максимум подготвя ученици и курсисти от всички възрасти за явяване на сертификати, удостоверяващи владеенето на английски език.
Нашите кандидат-студенти показват завидни резултати на всички изпити за сертификати и биват приемани в едни от най-елитните университети в цял свят.

Подготовка за сертификати за владеене на английски език

Сертификатен Център „Максимум” е оборудван с най-съвременната технологична апаратура. Разполагаме с интерактивни дъски, мултимедия, както и лаптопи, с които курсистите работят по време на подготовката си за изпити.

В сертификатния център на Максимум, ние ще:

  • Ви помогнем при определяне на нивото;
  • Ви подготвим по формата на изпита в специални курсове;
  • Ви регистрираме за самия изпит;
  • Проведем изпита в специализирания ни център;
  • Ви консултираме и отговорим на всички възникнали въпроси от Ваша страна!

Независимо дали Вашата цел е прием в университет или кандидатура за работа в чужбина, Сертификатен Център „Максимум” Ви осигурява професионална подготовка, съчетана с приятелско отношение, които са гаранция за Вашия успех.
В сертификатен център "Максимум" можем да Ви подготвим за следните изпити:
FCE, CAE, CPE, TOEFL, IELTS, BEC, STANAG, PTE (всички нива)

Освен за сертификатната подготовката, ние ще Ви съдействаме и при самата регистрация за изпита, както и за оформяне на документите Ви при кандидатстване за избраните от Вас Висши учебни заведения. Ако желаете да продължите висшето си образование в чужбина, моля, обърнете се към нашите консултанти от Maximum Education Abroad