BEC - Business English Certificate

bec info
Сертификатите BEC са предназначени за хора от бизнес сферата, които се стремят към висока и/или международна квалификация. Чрез курса по BEC, курсистът усвоява реални бизнес умения, необходими за всеки служител или мениджър във всяка една интернационална топ компания. Усвояват се умения като фирмена етика, бизнес етикет и протокол, изнасяне на презентации, уговаряне на срещи, стратегии за водене на преговори, навлизане в нови пазари и др.

BEC е международно признат сертификат към университета Кеймбридж, който удостоверява високо езиково бизнес ниво, необходимо за работещите в топ компаниите в България и/или по света. Сертификатът е с безсрочна валидност.

Информация за изпита
Изпитът се състои от 4 части – четене, писане, слушане и говорене. Изпитът продължава приблизително 3 часа и обикновено се провежда в Британския Съвет в София.
Изпитът е еквивалентен на CAE и на ниво C1 от Европейската Езикова Рамка.
Резултатите от изпита се обявяват приблизително шест седмици след датата на писмения изпит. Сертификатите се изпращат на успешно преминалите кандидати приблизително месец след обявяване на резултатите.

Можете да проверите резултатите си на Cambridge ESOL Results Online. Онлайн достъп се осигурява от изпитните центрове.

Таксата за 2013 година за BEC Preliminary e 209 лева, за BEC Vantage - 323 лева, за BEC Higher - 343 лева.
Таксите се заплащат по сметка на Британски Съвет:
СИТИБАНК, бул. Мария Луиза 2, София.
IBAN (сметка в лева): BG24 CITI 9250 1051 0009 03

За повече информация относно изпитите на университета Кеймбридж посетете сайта на Cambridge ESOL Examinations.

ВАЖНО! В „Максимум” Вие ще получите и невероятния шанс да се регистрирате БЕЗПЛАТНО за явяване на изпита BEC, както и да получите безплатни консултации и насоки – в гр. Пловдив: в офис No 4; тел. 0894/ 678 168 и 032/ 593986 или в гр. Варна: тел. 052/ 60 04 09 и 0893 326 893