Учебна база

Учебните бази на училище Максимум са разположени в сърцето на градовете София и Пловдив. Тук курсистите ще почувстват духа на аристократизъм, класика и стил, съчетани със съвременна технология.

Максимум предлага комфортно обзаведени учебни стаи, оборудвани с интерактивни дъски, DVD плейъри и лаптопи, touch-pen технологии, дигитални тестови форми, интерактивни катедри и оборудване по изискванията на най-новите методи на езиково обучение.

Курсистите в Максимум могат да ползват читалня, библиотека, компютърен и езиков кабинет. Интерактивни катедри и аудио-визуална техника допълнително спомагат за развиване на всички умения в изучаването на чужд език и по-лесна комуникация.

Учебните стаи са подредени в конферентен стил, като по този начин учащите общуват не само с преподавателя, но и помежду си. Учебният материал изисква комуникация с цел пресъздаване на реални ситуации. Обучението налага групиране в диалози и екипна работа. Личният контакт е важно условие за усвояването на разговорния език в интерактивна среда. Групите в Максимум не надвишават 8 човека с цел постигане на оптимални резултати.

Курсистите могат да прекарват своите почивки в нашите обособени кътчета за отдих като кафе-градина или кафетерия. На разположение са интересни книги, актуални вестници и списания от Великобритания и САЩ. Обучаващите се в Максимум могат да ползват безплатен Wi-Fi , да погледат английски и американски филми или да послушат музика.

По-долу може да разгледате нашите бази

МАКСИМУМ ПЛОВДИВ

View the embedded image gallery online at:
https://maximumbg.com/za-nas/baza#sigProGalleria9ee7e3b352


МАКСИМУМ СОФИЯ - клон СОЛУНСКА
View the embedded image gallery online at:
https://maximumbg.com/za-nas/baza#sigProGalleriac88300285d


МАКСИМУМ СОФИЯ - клон ЛОЗЕНЕЦ
View the embedded image gallery online at:
https://maximumbg.com/za-nas/baza#sigProGalleriafa082471ef


МАКСИМУМ СОФИЯ - учебна база НДК
View the embedded image gallery online at:
https://maximumbg.com/za-nas/baza#sigProGalleria2c648fb93e