Езикова ваканция в Германия За ученици 10г. - 13г. l 14г. - 17г.

МЯСТО

Езиковият център е в Бад Шусенрид – историческо градче, намиращо се в живописната хълмиста местност между река Дунав и Боденското езеро. Помещава се в модерен комплекс до обширен парк само на 5 минути пеша от центъра на града. Това е най-голямата база за изучаване на немски език от чужденци в Германия с установени традиции и дългогодишен опит.

База и Настаняване

Освен удобни класни стаи и отлични условия за настаняване, центърът предлага много възможности за прекарване на свободното време – закрит басейн, плаж на открито, тенис на корт, колоездене, стена за катерене, игрища, работилници за изкуства и занаяти, стаи с телевизор, кътчета за почивка на открито и др. В програмата са включени две екскурзии до интересни дестинации като Щутгарт, Улм, Алпите, Мюнхен и множеството забележителности, с които
баварският град е известен.

Настаняването е на пълен пансион в стаи с две легла и собствена баня. Децата се хранят заедно в ресторанта на езиковия център, като избират от разнообразно меню и имат на разположение плодове по всяко време.

Програма

През цялото време се насърчава комуникацията на немски език с деца от други националности.
Учебната програма се състои от 25 учебни часа за 10 – 13-годишните и 30 учебни часа за 14 – 17- годишните. Предоставят се учебни материали, както и сертификат за завършен курс .

Записвания

Цена: 1350 евро
*Записване до 31 Януари с депозит 250 евро

** Цената включва: езиково обучение, учебни материали, трансфер от и до летище, настаняване и пълен пансион, организирано свободно време, две екскурзии с вкл. входни такси, 24 часа грижа за децата и придружител от Училище Максимум.

Свържете се с нас - 0882145345

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас. 

Scroll to Top