CHURCHIL HOUSE е едно от най-престижните езикови училища за обучение по английски език във Великобритания. Всяка година организира летни езикови курсове за деца, които съчетават учебните занимания с полезни социални и културни мероприятия. По този начин децата не само учат английски език, но и се потапят в типичната британска атмосфера и начин на живот. В резултат на успешно сътрудничество МАКСИМУМ е акредитиран представител на CHURCHIL HOUSE.
Aldenham School е един от десетте езикови центрове на Churchil House, разположени в различни точки на Великобритания.

СПЕЦИАЛНО ЗА УЧЕНИЦИТЕ НА МАКСИМУМ
Churchil House предлага едноседмична и двуседмична програма в Aldenham School, като учениците ще бъдат придружавани от преподавател на МАКСИМУМ.

ЕДНОСЕДМИЧЕН КУРС
ДАТИ: 28.07 – 04.08.2024
*ЦЕНА: £1150

ДВУСЕДМИЧЕН КУРС
ДАТИ: 21.07 – 04.08.2024
*ЦЕНА: £2150

*при внасяне на депозит от £250 до 31.01.2024г.

Цените включват:
✓ 20 учебни часа английски седмично
✓ настаняване на пълен пансион
✓ програма с културни, спортни и социални мероприятия
✓ една целодневна екскурзия на седмица извън Лондон
✓ една целодневна екскурзия на седмица в Лондон (за децата с двуседмичен престой)
✓ програма “Опознай Лондон” с допълнителни 2 полудневни екскурзии
✓ трансфер от и до летище
✓ придружител от училище “Максимум”

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

Aldenham School е разположени в графство Хертфордшир, на 20 км. от центъра на Лондон и на 35 минути от летище Хитроу. Езиковият център предлага настаняване в двойни и тройни стаи, като учениците се насърчават да съжителстват с деца от други националности, защото това е най-добрия начин за сприятеляване и комуникиране на английски. Децата са надзиравани от педагози и възпитатели през цялото време на престоя си.

ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ

Програмите по английски език са водени от квалифицирани и опитни британски преподаватели и включват 20 учебни часа седмично. Групите са от максимум 15 ученика с цел индивидуален подход към всеки обучаващ се.

МЕРОПРИЯТИЯ И БАЗА

 

Училището е основано през 1597г., като отговаря на всички съвременни изисквания. Разполага с модерна технологична база, научни лаборатории, нова театрална зала и спортни съоражения и предлага на своите ученици разнообразни социални и спортни мероприятия като танци, караоке, филмово студио и много други забавления.

В програмата са включени 3 посещения на Лондон и една целодневна екскурзия всяка седмица. Целодневните екскурзии са до Оксфорд, Кеймбридж, Уорик и Брайтън, а полудневните включват множеството забележителности, които столичният град предлага, като посещения на Уестминистър, Хайд парк, Британския музей, Музея на науките и др.

Свържете се с нас

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас. 

Специално за учениците на Максимум

Университетът Брунел се намира в модерен и просторен кампус, на 15 минути пеша от оживения район на Ъксбридж, Западен Лондон. Базата разполага с едни от най-добрите спортни съоръжения в страната, които често посрещат спортисти от световна класа, включително британските, американските и ямайските отбори по лека атлетика.

Всички класни стаи, съоръжения за отдих и настаняване са с отлично качество. Освен множеството удобства, курсисте имат предимството да бъдат близо до централен Лондон, като всички основни атракции са лесно достъпни.

Екскурзии

Включена е една целодневна екскурзия до Лондон, Брайтън или Кеймбридж, както и две полудневни екскурзии до Природонаучния музей, Музея на науката, Оксфорд и др.

Настаняване и база

Настаняването е в единични стаи със самостоятелен санитарен възел, обзаведени по висок стандарт. Спортната база включва две големи спортни зали, игрища и тенис кортове. Навсякъде има WiFi, множество зелени площи и места за почивка.

Летен Лагер

ЦЕНА: £ 1350*

* при внасяне на депозит от £250 до 01.01.2024г.

Цената включва:

✓15 учебни часа английски
✓настаняване на пълен пансион
✓програма с културни спортни и социални мероприятия
✓една целодневна екскурзия
✓две полудневни екскурзии
✓трансфер от и до летище
✓придружител от България

Свържете се с нас

Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с нас. 

Scroll to Top